Plastic Pollution Coalition Free Webinars

 


To Plastic Pollution Coalition είναι μία όργανωση με περισσότερους από 1.200 οργανισμούς, και επιχειρήσεις  σε 75 χώρες που εργάζονται για έναν κόσμο χωρίς πλαστική ρύπανση και τις επιπτώσεις της στους ανθρώπους, τα ζώα, τους ωκεανούς και το περιβάλλον. Όραμα τους είναι ένας κόσμος απαλαγμένος από πλαστικά.

Ανάμεσα στις δράσεις τους εντάσσεται  η ενημέρωση και η εκπαίδευση του κοινού σε συναφή θέματα.  Για την ενημέρωση του κοινού για τη πλαστική ρύπανση και τα προβλήματα που δημιουργούνται σε διαφορετικά επίπεδα διενεργούνται δωρεάν webinar ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Και σε όλα  έχεις πρόσβαση καθώς είναι διαθέσιμα online. Tα webinar καταγράφονται ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται ανεξάρτηα από τη μέρα και ώρα διεξαγωγής τους, αλλά και το που βρίσκονται. 

   Όλα θα τα βρεις μέσω της  ιστοσελίδας τους στο σύνδεσμο www.plasticpollutioncoalition.org/webinars, καθώς και  στο κανάλι τους στο youtube. Η διάρκεια τους δε ξεπερνά τη μία ώρα. Ενδεικτικά κάποιες από τις θεματολογίες  των webinar είναι:  Plastics, Health and your Family,  Plastic Pandemic Strategies on and Sollutions in Times of COVID 19, Unseen: Microplastics Research and Sollutions.


 Οπότε αν έχεις όρεξη μπορείς να παρακολουθήσεις αυτά  που σε αφορούν περισσότερο και παράλληλα  να κάνεις και ένα practice τα αγγλικά σου!

Το επόμενο webinar θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2021 με θέμα : Global Health and Ocean Pollution. Ομιλητές θα είναι ο Phil Landirgan επιδημιολόγος , παιδίατρος, και διευθυντής του προγράμματος για την παγκόσμια δημόσια υγεία  στο Boston College και  η Julia Cohen συνιδρύτρια και διευθύντρια του οργανισμού.

Mπορείς είτε να κάνεις εγγραφή για να το παρακολουθήσεις σε πραγματικό χρόνο είτε να αναμένεις να ανέβει καταγεγραμμένο λόγω της διαφοράς ώρας που υπάρχει στη live παρακολούθηση.

Ακολούθως μπορείς να βρείς  τους συνδέσμους για να ακολουθήσεις το Plastic Pollution Coalition στα social media και να βρεις τα βίντεο που σε ενδιαφέρουν και όποια περαιτέρω πληροφορία αναζητάς.

Instagram page: plasticpollutes


Bρείτε  μας στο Facebook : Blog περιβαλλοντικών θεμάτων: env-gr.blogspot.com και
                   στο Instagram: @envgrblog

Eπιμέλεια : Σοφία Χανιώτη, Περιβαλλοντολόγος MSc


Σχόλια

Προηγούμενες Αναρτήσεις