Aegean Store- Aναμνηστικά Είδη Πανεπιστημίου Αιγαίου




 

 Aν είσαι ένα παιδί του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε όποιο νησί και αν έχεις σπουδάσει έχεις πολλές μνήμες από τα φοιτητικά σου χρόνια. 'Ισως να υπάρχουν αντικείμενα που έχεις και σου θυμίζουν τη περίοδο εκείνη. Πλέον όμως μπορείς να αποκτήσεις αντικείμενα που όλοι χρειαζόμαστε στη καθημερινότητα μας μέσα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει δημιουργήσει το Πανεπιστήμιο μας με αναμνηστικά είδη, μία ιδέα που ξεκίνησε το 2017.

 Ανάμεσα τους μπορείς να βρεις γραφική ύλη όπως σημειωματάρια, μολύβια και στυλό αλλά και ρούχα όπως Τ shirt, φούτερ , καπέλα. Επίσης κάτι που σίγουρα είναι απαραίτητο στις μέρες μας είναι powerbank και usb stick.  Αν πλοηγηθείς λόγο στο site θα  δεις ακόμα και  κoύπες , μαγνητάκια, ομπρέλες ακόμα και βραχιόλια επίχρυσα ή επάργυρα καθώς και μια ποικιλία από άλλα είδη για να διαλέξεις  τι θες να βάλεις στη συλλογή σου. 

 Κράτα της σημειώσεις σου σε ένα τετράδιο με το logo  του Πανεπιστημίου , πιες το καφέ σου σε μία κούπα που θα σου θυμίζει τα χρόνια που πέρασες στο νησί σου και κάνε ένα throw back  σε άλλες πιο ανέμελες εποχές της ζωής σου. 

 Μπόρεις να παραγγήλεις αυτά που θες για να έρθουν στη πόρτα σου. Επισκέψου το  aegean store για να δεις τα  είδη που προσφέρονται.Για να παραγγήλεις πρέπει να κάνεις εγγραφή με τα στοιχεία σου στο ηλεκτρονικό κατάστημαΑν τα αγοράσεις εκτός από μια  αναμνηστικη συντροφιά  θα έχεις βοηθήσει και  το Πανεπιστήμιο της καρδιας μας. 


Καλή συνέχεια.




Σχόλια

Προηγούμενες Αναρτήσεις