Σύζητηση IG με την Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαϊδου για τη Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών



 Τρίτη 8 Ιουνίου «Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών» και ώρα 19:00 κάναμε μια live συνέντευξη στο Instagram με την πρωταθλήτρια κοπηλασιας Κατερίνα Νικολαϊδου. Τη μικρή μας συνέντευξη μπορείτε να τη δείτε στο προφίλ της στο Instagram πατώντας εδώ

Η Κατερίνα Νικολαϊδου έχει μια ζωή στενά συνδεδεμένη με το υγρό στοιχείο. Πέρα από αφιερώματα και ενημέρωση με στοιχεία επιβάρυνσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος θεωρήσαμε ότι θα ήταν ενδιαφέρον να υπάρχει μια συζήτηση με ένα άτομο όπως είναι η Κατερίνα. Οι πρωταθλητές μας είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της κοινωνίας μας καθώς επιλέγουν να δώσουν το δικό τους αγώνα και αγάπη και εμείς πολλές φορές μαθαίνουμε το όνομα τους μόλις έρθει μία διάκριση. 

Ας μάθουμε λοιπόν μαζί λίγα πράγματα για τη Κατερίνα. Ξεκινώντας από μικρή με τη κολύμβηση, ξυπνώντας για προπόνηση πριν καν παεί στο σχολείο έχει μια πλήρη εικόνα και αγάπη για το νερό. Στη συνέχεια ακολούθησε το δρόμο του πρωταθλητισμού στη κωπηλάσια. Μέσα από αυτό το δρόμο κατάφερε να φέρει νίκες στην Ελλάδα μέσα από το αγώνισμα που έχει επιλέξει να ακολουθεί. Η ίδια ζει στη Κατερίνη και προπονείται και στις ακτές της περιοχής της. Πολλές φορές μάλιστα έχει συλλέξει σκουπίδια που βρίσκει μέσα στη θάλασσα στο πλαίσιο της προπόνησης της. 

Το συγκεκριμένο live σε συνεργασία με το κατάστημα  Mirror Concept Store κλήρωσε μία τσάντα nixon από ανακυκλωμένα υλικά από τον ωκεανό. 

 Ευχαριστούμε πολύ τη Κατερίνα που μας έδωσε τη δυνατότητα να μιλήσουμε μαζί της αφιερώνοντας μας ένα μέρος του χρόνου της και το κατάστημα για τη χορηγία του δώρου. 



Bρείτε  μας στο Facebook : Blog περιβαλλοντικών θεμάτων: env-gr.blogspot.com και
                   στο Instagram: @envgrblog

Επιμέλεια: Σοφία Χανιώτη, MSc Περιββαλοντολόγος

 

Σχόλια

Προηγούμενες Αναρτήσεις