Μάθε πως μπορείς να κάνεις την επιχείρηση σου, το δήμο ή το φορέα σου ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ 2022

 







Το Bravo αποτελεί έναν πολυσυμμετοχικό θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον, συμβάλλοντας στη Δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο! Δίνει έμφαση στην προώθηση ενός συστηματοποιημένου κοινωνικού διαλόγου, με στόχο τη δημιουργία μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, με βάση τις πρωτοπόρες πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στη χώρα μας.

Κάθε χρόνο περισσότεροι από 160 Οργανισμοί με 250 πρωτοβουλίες, 350 εκπρόσωποι ακαδημαϊκών, θεσμικών και κοινωνικών φορέων, που απαρτίζουν τις επιστημονικές του επιτροπές συμμετέχουν στο θεσμό αναπτύσσοντας διάλογο και διάδραση με τη συμμετοχή 30.000 μαθητών και 62.000 Ενεργών Πολιτών.

Το QualityNet Foundation εδώ και 13 χρόνια υλοποιεί επιτυχώς τον Θεσμό Bravo Sustainability Dialogue and Awards, αποτέλεσμα είναι μέχρι σήμερα να έχουν αναδειχθεί περισσότερες από 3.000 πρωτοβουλίες και καλές πρακτικές σε εθνικό επίπεδο. Στο θεσμό μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις, ΟΤΑ, ΜΚΟ και φορείς. Εάν και το δικό σας σχήμα υποστηρίζει ένα βιώσιμο μέλλον, αναδείξτε τις πρωτοβουλίες σας στο #Bravo2022 και διεκδικήστε τη θέση σας ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις που κάνουν πράξη τη βιώσιμη ανάπτυξη! Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 15 Μαρτίου και διακριθείτε ως Πρεσβευτής Βιώσιμης Ανάπτυξης! #BravoSustainabilityDialogueAwards

Η κορύφωση του θεσμού πραγματοποιείται την εβδομάδα των βραβείων Bravo , Bravo Sustainability Week 2022,  31 Μαΐου με 5 Ιουνίου 2022. Θα αποτελείται από δύο κύρια μέρη: την ανάπτυξη θεματικών τραπεζιών διαλόγου και την ανάδειξη των πρωτοβουλιών που δημιουργούν την Ελλάδα του Αύριο, όπως αυτές έχουν καταγραφεί στο Bravo Sustainability Dialogue & Awards και στο Bravo Schools! Σχετικά με τις τελικές βραβεύεσεις υπάρχει αξιολόγηση τόσο από κριτική επιτροπή όσο και από το κοινό των ενεργών πολιτών που βοηθούν στην ανάδειξη των δράσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεσμό Bravo μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.


Bρείτε  μας στο Facebook : Blog περιβαλλοντικών θεμάτων: env-gr.blogspot.com και

                   στο Instagram: @envgrblog


Eπιμέλεια : Σοφία Χανιώτη, Sustainability Engagement Executive 

Σχόλια

Προηγούμενες Αναρτήσεις