Το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Μυκόνου στην εκπομπή Περίμετρος της ΕΡΤ3



Πρόσφατα είχα τη χαρά να συμμετάσχω στην εκπομπή “Περιμέτρος” της ΕΡΤ3, όπου μιλήσαμε για τα  εργαστήρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποιούνται στη Μύκονο. Στην εκπομπή, αναφέραμε πώς αυτά τα εργαστήρια βοήθησαν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τους φυσικούς πόρους του νησιού και να αναπτύξουν μια υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον.

Οι μαθητές συμμετήχαν σε δραστηριότητες που τους επιτρέπουν να μάθουν μέσα από πρακτική εμπειρία και να δουν τις περιβαλλοντικές προκλήσεις από κοντά. Η εκπαίδευση αυτή συνδυάζει θεωρία και πράξη, και είναι σχεδιασμένη να προωθήσει τη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Η συζήτηση στην εκπομπή “Περιμέτρος” ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξουμε σε μεγαλύτερη κλίμακα ότι κάναμε όλοι μαζί. Αν δεν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την εκπομπή, μπορείτε να το κάνετε μέσω του επίσημου καναλιού της ΕΡΤ3. Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα και στον ακόλουθο σύνδεσμο στο facebook.  Ήδη σχεδιάζονται οι επόμενες δράσεις μας, μείνετε συντονισμένοι!




Σχόλια

Προηγούμενες Αναρτήσεις