Ψάχνετε λύσεις στη περιβαλλοντική εκπαίδευση, στη διαχείριση αποβλήτων, στο βιώσιμο τουρισμό; Είμαστε εδώ!

 


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, 

🌿🌍 Νέος χρόνος, νέα αρχή! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μια κλεφτή ματιά για το τι έρχεται ! Εργαζόμαστε σκληρά ώστε να προσφέρουμε περιβαλλοντικές λύσεις ! Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε ένα site που θα απευθύνεται σε όσους αναζητούν περιβαλλοντικές υπηρεσίες στο τομέα της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, της διαχείρισης αποβλήτων και του βιώσιμου τουρισμού. Κάθε τομέας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αλλά για εμάς αρχή όλων είναι η εκπαίδευση και πάντα στο κέντρο όλων το περιβάλλον. 

Έτσι λοιπόν στη σελίδα των άρθρων της νέας μας ιστοσελίδας θα βρίσκεται ένα πιο εξειδικευμένο περιεχόμενο που θα σχετίζεται με αυτούς τους τομείς.  Η νέα μας σελίδα είναι σχεδόν έτοιμη. Μπορείτε λοιπόν να πλοηγηθείτε πατώντας εδώ.

🌱 Οι υπηρεσίες μας συνοπτικά στοχεύουν στα ακόλουθα :

✅ Περιβαλλοντική εκπαίδευση 

✅ Στρατηγικές βιώσιμης διαχείρισης αποβλήτων

✅ Ολοκληρωμένες λύσεις βιώσιμου τουρισμού


💚 Η αποστολή μας:

Να κάνουμε μαζί πράξη όσα σκέφτεστε με κέντρο το περιβάλλον.


🌿Σε ποιούς απευθυνόμαστε;

Είστε εκπαιδευτικός φορέας, επιχείρηση που αναζητά τρόπους ορθής διαχείρισης αποβλήτων, τουριστική επιχείρηση, δήμος; Τότε είμαστε εδώ ώστε να σας βοηθήσουμε με τις υπηρεσίες μας.


Πληροφορίες επικοινωνίας και τα social media μας θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα. Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! 


Σχόλια

Προηγούμενες Αναρτήσεις