Erasmus Training για Καθηγητές !


Νέος χρόνος, νέα ξεκινήματα. Ένα από αυτά είναι και η ενασχόληση μου με τα trainings στα πλαίσια του Εrasmus KA1. Στην καρδιά της Βιέννης και της Αθήνας, σας περιμένει μια μοναδική ευκαιρία για να γίνετε καταλύτες για θετικές περιβαλλοντικές αλλαγές. Το πρόγραμμα Erasmus KA1 δίνει την ευκαιρία για μετακίνηση των εκπαιδευτικών (Mπορείς να μάθεις περισσότερα και σε προηγούμενο άρθρο μας πατώντας εδώ). Έχω τη χαρά να κάνω τα trainings με περιβαλλοντική θεματολογία σε Αθήνα και Βιέννη.  Μέσα από αυτά τα trainings μαθαίνουμε να ενσωματώνουμε τη βιωσιμότητα στις διδακτικές τους πρακτικές και να διαμορφώσουν ένα μέλλον όπου κάθε μάθημα εμπνέει οικολογική συνείδηση.

Η εκπαίδευση είναι ένα ισχυρό εργαλείο και όταν χρησιμοποιείται με έμφαση στη βιωσιμότητα, γίνεται δύναμη για αλλαγή. Ως εκπαιδευτικοί, κρατάμε το κλειδί για να ενσταλάξουμε την περιβαλλοντική διαχείριση στις καρδιές της επόμενης γενιάς.

Τι να περιμένετε:

  • Καινοτόμες προσεγγίσεις διδασκαλίας: Μάθετε δημιουργικές μεθόδους για να εμφυσήσετε τη βιωσιμότητα στα μαθήματά σας, καθιστώντας τη μάθηση ελκυστική και αποτελεσματική.
  • Παγκόσμια συνεργασία: Συνδεθείτε με εκπαιδευτικούς από διαφορετικά υπόβαθρα, προωθώντας μια παγκόσμια κοινότητα αφιερωμένη στην περιβαλλοντική εκπαίδευση.
  • Πρακτικά εργαλεία για την αλλαγή: Αποκτήστε πρακτικές στρατηγικές για να ενσωματώσετε τη βιωσιμότητα στην κουλτούρα του σχολείου σας, εμπνέοντας τόσο τους συναδέλφους όσο και τους μαθητές.

Οι θεματικές από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις είναι οι ακόλουθες: 

Πώς να εγγραφείτε:

Εξασφαλίστε τη θέση σας πατώντας στο training που σας ενδιαφέρει για να δείτε τις διαθέσιμες και τις επιβεβαιωμένες ημερομηνίες. Γνωρίζετε κάποιον εκπαιδευτικό ή σχολείο που ενδιαφέρεται; Μη διστάσετε να μοιραστείτε τη πληροφορία! Σας περιμένω με πολύ χαρά και όρεξη. 🌍📚✨

Σχόλια

Προηγούμενες Αναρτήσεις