«Αξιοποίηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης για την Εξέλιξη της Επιχειρηματικότητας»

 



Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας συνδιοργανώνει με το E-TRIKALA τη δωρεάν online εκδήλωση και συζήτηση «Αξιοποίηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης για την Εξέλιξη της Επιχειρηματικότητας», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, στις 16:00 μ.μ., στo πλαίσιo του Ευρωπαϊκού έργου «U-SOLVE: Urban Sustainable Development Solutions Valuing Entrepreneurship».

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση για το πλαίσιο και τη συνολική δράση του έργου καθώς και την πρόσκληση υποβολής επιχειρηματικών ιδεών, με σκοπό τη μελλοντική διεκδίκηση χρηματοδότησης.Ειδικοί στην επιχειρηματικότητα με σημαντική εμπειρία από την U-SOLVE σύμπραξη, θα σας υποστηρίξουν σε θέματα οργάνωσης, τομείς νομικής και οικονομικής φύσεως, θέματα διαφήμισης και θέματα συγκριτικής αξιολόγησης βέλτιστων πρακτικών σε τοπική, εθνική, και διεθνή κλίμακα.

Κατόπιν της διαδικασίας επιλογής, σημαντικοί φορείς του τοπικού οικοσυστήματος θα μεσολαβήσουν για τη διασυνοριακή δικτύωσή σας. Στις 30 πιο υποσχόμενες ιδέες/ startups που θα επιλεγούν, οι 5 πρώτες από την Ελλάδα θα λάβουν χορηγία αξίας 15.000, 10.000, και 5.000 ευρώ αντιστοίχως. Το κάλεσμα αφορά ένα ευρύ κοινό, από μέλη startups και άλλων εταιριών έως νέα άτομα και γυναίκες που στοχεύουν στην υλοποίηση ενός νέου εγχειρήματος.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ και φόρμα εγγραφής εδώ

Μπορείτε να βρείτε την εκδήλωση στο Facebook εδώ.


Bρείτε  μας στο Facebook : Blog περιβαλλοντικών θεμάτων: env-gr.blogspot.com και

                   στο Instagram: @envgrblog

Σχόλια

Προηγούμενες Αναρτήσεις