ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΜΗΝ ΑΦΉΝΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 

Είναι καλοκαίρι και οι διακοπές είναι εδώ για κάποιους από μας τουλάχιστον . Οι εξορμήσεις στις παραλίες αποτελούν μέρος του διαλλείματος από τη δουλεία, τη σχολή, τη καθημερινότητα.

Όσο γεμίζεις μπαταρίες φωτογραφίζεις εσένα αλλά και τα πιο ωραία σημεία της περιοχής που επισκέφθηκες. Ψάχνεις να βρεις τη σωστή γωνία, θες να φαίνονται όλα τέλεια. Πράγματι στην Ελλάδα τα σημεία είναι μοναδικά αλλά ακόμα πιο μοναδικό είναι να τα σέβεσαι και να τα αγαπάς με την ίδια λαχτάρα που έχεις για τα like που θα σου δώσει μια φωτογραφία τους.

 Δε γράφω σήμερα με καμια έπιστημονικη χροιά, μόνο γράφω από τη καρδιά μου. Στις παραλίες φέτος πέρα από τα γνωστά τσιγάρα, σακούλες βρήκα θερμαντική κρέμα, περιτύλιγμα παγωτού κάτω από μια πέτρα γιατί ήταν και προσεχτικός εκείνος που το άφησε μη το πάρει και ο αέρας και γενικά είδα πολλούς κρυμμένους σκουπιδοθυσαυρούς. Γιατί να μη βρίσκω μόνο κοχύλια και πετρούλες; 

 Όταν ξαναπάς στη παραλία να βγάλεις τη φώτο με τα ποδαράκια, τη θάλασσα να αχνοφαίνεται και το καφεδάκι στο χέρι μη ξεχάσεις μετά να το παρεις και μαζί σου. Όταν  βγάλεις το περιτύλιγμα από το καλαμάκι μην αφήσεις να το πάρει ο αέρας. Δε θα πω τι άλλο να κάνεις και τι να μη κάνεις γιατί δε νομίζω να απευθύνομαι σε μωρά.

Have fun, take photos and pick your own σκουπίδια, είναι soooo simple... 

Απλά ΚΑΝΤΟ

Σχόλια

Προηγούμενες Αναρτήσεις