Athens Science Festival 2022- Τμήμα Περιβάλλοντος



Το Athens Science Festival 2022 διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό "Επιστήμη Επικοινωνία - SciCo", το British Council και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.

Το Τμήμα Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου μαζί με την Ένωση Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας βρίσκεται στην εκδήλωση. Η πρώτη μέρα κύλισε με την επίδειξη οργάνων από διαφορετικά εργαστήρια του Τμήματος. Παράλληλα, η περιβαλλοντική εκπαίδευση μέσα από ένα περιβαλλοντικό παιχνίδι  βοήθησε τα παιδιά που επισκέφθηκαν το χώρο να μάθουν περισσότερα πράγματα για τη περιβαλλοντική εκπαίδευση.

 Είσαι μαθητής και θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες  για τις περιβαλλοντικές σπουδές; Θες να εξερευνήσεις τα όργανα των εργαστηρίων και να κατανοήσεις τη χρήση τους ; Είσαι απόφοιτος του τμήματος και θες να δεις αγαπημένους καθηγητές, παλιούς και νέους συναδέλφους;  Το περίπτερο του τμήματος θα βρίσκεται Σάββατο 22/10 και Κυριακή 23/10 ανοιχτό από τις 11.00 ως τις 18.00. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Athens Science Festival.


Bρείτε  μας στο Facebook : Blog περιβαλλοντικών θεμάτων: env-gr.blogspot.com και

                   στο Instagram: @envgrblog

Σχόλια

Προηγούμενες Αναρτήσεις