Εθελοντές για το 18ο Διεθνές Συνέδριο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας


Το Διεθνές Συνέδριο για την Περιβαλλοντική Επιστήμη και Τεχνολογία (CEST) προσκαλεί όσους το επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά στα πλαίσια της διοργάνωσης του. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το χρονικό διάστημα 30/8 - 2/9.  Η επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου βρίσκεται εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείς να βοηθήσεις στείλε email στο cest@gnest.org

Το CESTιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί ένα περιβαλλοντικό συνέδριο στο οποίο κορυφαίοι επιστήμονες, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης και κοινωνικών πρωτοβουλιών παρουσιάζουν την πιο σύγχρονη έρευνα σε τρέχοντα και αναδυόμενα περιβαλλοντικά ζητήματα. Το CEST αποτελεί έτσι μια πλατφόρμα που η ακαδημαϊκή έρευνα και οι καινοτόμες ιδέες  χρησιμεύουν ως βάση για ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον. 

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Παγκόσμιο Δίκτυο Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας από κοινού με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιστημονικά υποστηρίζεται από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο του Σαλέρνο  και το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Προγράμματος Αξιολόγησης των Υδάτων της UNESCO και της Διεθνούς Ένωσης Υδάτων. 

Το CEST2023 έχει ως βασική θεματική τη μετάβαση της κοινωνίας στα πλαίσια της κυκλικής οικονομίας και τη βιο-οικονομία παγκοσμίως. Τα θέματα αυτά καθώς και τα αναδυόμενα ερευνητικά πεδία του περιβαλλοντικού τομέα είναι η βάση του προγράμματος του συνεδρίου.


Βρείτε  μας στο Facebook : Blog περιβαλλοντικών θεμάτων: env-gr.blogspot.com και

                   στο Instagram: @envgrblog

Σχόλια

Προηγούμενες Αναρτήσεις